Wat is Big Data Expo?

“Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook voor de toekomst. Het is de basis waardoor u als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen én actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.” – Big Data Expo

Tegelijk met Webshop Vakbeurs
Big Data Expo vindt tegelijk plaats met de Webshop Vakbeurs. De Webshop Vakbeurs vindt eveneens twee dagen plaats en biedt een compleet overzicht van oplossingen die nodig zijn voor beginnend en blijvend e-commerce succes. Door deze beurzen aan elkaar te koppelen bieden wij een nog groter platform aan voor de professional die kennis wil opdoen op het gebied van e-commerce en big data.

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. Maar wat houdt dat dan in, big data? Wanneer er gegevens verzameld worden in databases kunnen we deze analyseren en hieruit inzichten halen om zo te kunnen groeien, als werknemer maar zeker ook als bedrijf. We ‘weten’ door deze data immers wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan wanneer het gaat over bedrijfsvoering. Maar de hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Kortom, big data vraagt om specialisten. De vraag is immers niet óf bedrijven inzichten uit big data zoud­en moeten halen, maar hóé ze het moeten aanpakken.

De tweedaagse Big Data Expo heeft daarom als doel deze specialisten, uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen met u. Om zo als exposanten en sprekers kennis en kunde te delen met een grote groep specifieke bezoekers die op zoek is naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken. Daarbij zijn inspiratie en echte handvatten krijgen om verder te komen van onschatbaar belang.

Zodoende brengen wij met enthousiasme en onze constante drive voor kennisdeling en innovatie, gevangen in de Big Data Expo, vraag en aanbod samen en bieden we zo meerwaarde aan een wereld die steeds digitaler wordt. En dát is precies waar de Big Data Expo om draait.

De plek waar kennis groeit: de beursvloer
Hier presenteren namelijk meerdere exposanten uit verschillende disciplines nieuwe oplossingen en innovaties aan alle bezoekers. Daarnaast vinden er tijdens de expo doorlopend lezingen plaats waarin experts hun kennis met u delen. Hierdoor krijgt u als bezoeker een goed overzicht van de mogelijkheden en trends op het gebied van big data, zowel op hooflijnen als in detail.

Benieuwd naar alle lezingen en onze expertsprekers? Ga dan naar het programma en ontdek de gehele lijst aan lezingen.